Yrittäjän ”varapää”

Yrittäjän ”varapää”

Varapää katselee luottavaisena tulevaan.

 

Sinä päivänä kun irtisanoin itseni pitkäaikaisesta työsuhteesta, minusta tuntui, kuin olisin leijunut jalat metrin irti maan pinnasta. Ihan kirjaimellisesti! Olin ollut pitkään graafisena sunnittelijana suuressa kustantamossa ja miettinyt yrittäjäksi ryhtymistä jo jonkin aikaa. Minua kiehtoi vapaus ja työn tekeminen itselle. Joidenkin mielestä irtisanoutuminen oli uhkarohkeaa. Kun lopulta tein päätöksen, se tuntui oikealta ratkaisulta. En hypännyt ihan tyhjän päälle, sillä minulla oli valmiiksi jo asiakkaita ja töitä.

 

Läksiäislahjaksi sain työkavereilta pienen patsaan pään. He perustelivat lahjaa sillä, että yrittäjä tarvitsee aina ”varapäätä”.

 

Yritykseni täyttää pian 18 vuotta ja matkan varrelle on sattunut sekä ylä- että alamäkiä. Vaikka välillä on tuntunut, että palkkatyössä olisin päässyt helpommalla, en ole katunut päätöstäni.

 

Pää on kulkenut sisustuksessa ja monissa muutoissani mukana.  Tänään minusta näyttää, kuin se katselisi hymyillen ja luottavaisesti jonkin uuden alkuun! Niin katson minäkin, koska olen saamassa rakkaasta harrastuksestani sisustuksesta työn itselleni.

 

ps. Annan juuri avaamallani Facebook -sivulla vinkkejä olohuoneen sisustamiseen ja jaan sisustus aiheisia julkaisuja. @sisustaja

Lena

© Lenape design Ky • Maskuntie 7 • 00280 Helsinki • toimisto@lenape.fi • 040-5277052
* Lenape -nimi on peräisin Lenape -intiaaniheimon nimestä ja tarkoittaa kansaa tai ihmistä.